Tossen bij LTC Vechtlust

Vanwege de corona-maatregelen gaat de toss t.n.o. niet door!
Het bestuur is aan het bekijken of dit op een kort termijn weer doorgang kan hebben en in welke vorm dit dan zal zijn.

LTC Vechtlust organiseert elke maandagavond een tossavond op de club. Op die manier kunnen de leden samen spelen, leer je veel mensen kennen en hou je je tennis op niveau. Een lekker ontspannen tennisavondje dus!

Elke maandagavond van 19-22 uur, is er een tossavond, waar je als (potentieel) lid ook aan mee kunt doen. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, iedereen kan en mag meedoen. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau en leert gelijk de club én de mensen kennen. Je kunt dus ook in je eentje komen. De recreantencommissie vangt je op, beantwoordt je vragen en deelt je in voor de toss.

De toss is een ideale manier om kennis te maken met onze vereniging, leden en het tennisspelletje; je mag daarom 2x gratis deelnemen.
Iedere half en heel uur begint er een nieuwe ronde. Zorg dat je minimaal een kwartier voor de start van de ronde aanwezig bent op de club! Je hoeft je van te voren niet aan te melden; je kan gewoon naar de vereniging komen en je daar melden bij de recreantencommissie.