Bestuur & Commissies

Het bestuur en de vele vrijwilligers bij LTC Vechtlust werken eraan om de club zo gezellig en mooi mogelijk te houden voor de leden. Zonder de inzet van deze vele vrijwilligers zouden de vele activiteiten binnen de club niet kunnen plaatsvinden, en zou het niet zo gezellig zijn op de club .

Het bestuur van LTC Vechtlust zet zich met veel inzet en passie in voor de club. Denk aan activiteiten, competities, maar ook het onderhoud van de banen, het park en het clubhuis. Belangrijk is dat LTC Vechtlust een gezellige club is waar iedereen zich welkom voelt en dat is waar het bestuur zich voor inzet. Het bestuur bestaat uit:

• Wim Klein, voorzitter
  • Lilian Ebskamp, secretaris
  • Jeroen Veelenturf, penningmeester
  • Bram Geven, algemeen bestuurslid jeugd & toernooien
  • Paul Geelen, algemeen bestuurslid wedstrijdtennis & tennisscool

Het bestuur is veel aanwezig op de club, dus bij vragen of opmerkingen kun je altijd even iemand aanspreken of een mailtje sturen.

Daarnaast bestaat LTC Vechtlust uit verschillende commissies. Hiervoor zetten vrijwilligers zich met veel inzet voor in. Hieronder vind je informatie over het bestuur en de verschillende commissies. Leden kunnen naar vermogen altijd een bijdrage leveren, ieder op het terrein waar hij of zij goed in is.

Spreekt het je aan om op vrijwillige basis mee te helpen:

• kijk dan bij de commissie van je interesse voor de contactpersoon,
  • kijk bij de openstaande vacatures of,
  • stuur een mail aan het bestuur.