Bestuur & commissies

Het bestuur en de vele vrijwilligers bij LTC Vechtlust houden de club zo gezellig en mooi mogelijk voor de leden. Zonder de inzet van deze vrijwilligers waren de vele activiteiten van onze mooie club niet mogelijk. Hieronder vind je informatie over het bestuur en de verschillende commissies. Wil jij ook bijdragen aan een onderwerp waar je goed in bent? Laat het ons weten!

Bestuur
Het bestuur zet zich met veel inzet en passie in voor de club. Voor hen is het belangrijk dat LTC Vechtlust een gezellige club is waar iedereen zich welkom voelt! Het bestuur bestaat uit:

• Vacature voor voorzitter
  • Lilian Ebskamp, secretaris
  • Jeroen Veelenturf, penningmeester
  • Bram Geven, algemeen bestuurslid jeugd & toernooien
  • Paul Geelen, algemeen bestuurslid wedstrijdtennis & tennisschool

De bestuursleden zijn regelmatig aanwezig op de club. Heb je een vraag? Spreek ze aan of stuur een mailtje.

Commissies
Daarnaast bestaat LTC Vechtlust uit verschillende commissies met enthousiaste vrijwilligers. Wil jij ook je steentje bijdragen? Laat het ons weten!

Technische commissie (o.a. competitie)
Paul van Genugten, Paul van den Hout, Susan Kersjes, Sabine Klever, Gemma Vink, Melchior van Wessem (voorzitter)
tc@ltcvechtlust.nl

Clubkampioenschappencommissie