Competities bij LTC Vechtlust

Bij LTC Vechtlust kun je drie keer per jaar competitie spelen: voorjaars, najaars en wintercompetitie. Het leuke van de competitie is dat je in teamverband tennist, terwijl tennis eigenlijk geen teamsport is. Teamspirit staat voorop bij de competitie bij Vechtlust. Lees hieronder meer over de verschillende competitievormen

Voorjaarscompetitie
LTC Vechtlust doet ieder jaar mee aan de voorjaarscompetitie vanuit de KNLTB. Jaarlijks doen er ruim 30.000 teams mee aan deze competitie in Nederland. De Voorjaarscompetitie telt in totaal 7 speeldagen en start begin april en loopt tot begin juni. Bekijk hier de speeldata voor 2019.

Najaarscompetitie
Ook biedt LTC vechtlust de mogelijkheid aan clubleden om deel te nemen aan de najaarscompetitie van de KNLTB. Jaarlijks doen er ruim 17.000 teams mee in Nederland. De najaarscompetitie telt in totaal 7 speeldagen en start begin september en loopt tot eind oktober. Bekijk hier de speeldata voor 2019.

Wintercompetitie
Naast de reguliere competities vanuit de KNLTB biedt LTC Vechtlust een interne wintercompetitie aan. Clubleden kunnen zich in teams van minimaal 2 personen inschrijven. Er zijn 6 speeldagen verspreid over december, januari en februari en er wordt een indeling gemaakt op basis van niveau. Na iedere speelronde promoveert het beste team van die dag naar een volgende poule.