Competities bij LTC Vechtlust

Bij LTC Vechtlust kun je drie keer per jaar competitie spelen: voorjaars, najaars en wintercompetitie. Het leuke van de competitie is dat je in teamverband tennist, terwijl tennis eigenlijk geen teamsport is. Teamspirit staat voorop bij de competitie bij Vechtlust. Lees hieronder meer over de verschillende competitievormen

Schrijf je nu in voor de wintercompetitie  2019/2020!
Naast de reguliere competities vanuit de KNLTB biedt LTC Vechtlust een interne wintercompetitie aan. Clubleden kunnen zich in teams van minimaal 2 personen inschrijven. Er zijn 6 speeldagen verspreid over december, januari en februari en er wordt een indeling gemaakt op basis van niveau. Na iedere speelronde promoveert het beste team van die dag naar een volgende poule.

NB: Zorg dat je ingelogd bent op de website. Alleen dan kan je je inschrijven via het kopje 'Competitie - inschrijfformulier wintercompetitie'!

Klik hier voor 'Competitie - inschrijfformulier wintercompetitie'

Klik hier voor meer informatie (zoals data, regels etc) over de wintercompetitie 2019/2020

Voor- en najaarscompetitie
LTC Vechtlust doet ieder jaar mee aan de voor- en najaarscompetitie vanuit de KNLTB. Jaarlijks doen in Nederland ruim 30.000 teams mee aan de voorjaarscompetitie en ruim 17.000 aan de najaarscompetitie. De Voorjaarscompetitie telt in totaal 7 speeldagen en start begin april en loopt tot begin juni. De najaarscompetitie telt in totaal ook 7 speeldagen en start half september en loopt tot eind oktober.

In de overzichten hieronder vind je op jouw speeldag informatie over speeltijden, data, tegenstanders en op welke banen je moet spelen.

Informatie voor competitieteams najaar 2019

Speeldata van de volgende/huidige competitie
Competitie informatie vrijdagen
Competitie informatie zaterdagen
Competitie informatie zondagen

Algemene aandachtspunten voor alle competitie-teams

Voor het vinden van je teamleden kun je na het inloggen op de website, deze ledenlijst gebruiken.

Wie zich wil opgeven als reserve voor de competitie, kan zijn of haar gegevens invullen in de Reservelijst

Teams kunnen in de lijst zoeken naar geschikte invallers.