Activiteiten jeugd

LTC Vechtlust heeft een enthousiaste jeugdcommissie die zich inzet voor de jeugd bij de club. Er worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden het hele jaar door. Wat er allemaal valt te beleven? Dat lees je hieronder!

Graag willen we vanuit de jeugdcommissie meer doen voor én samen met de jeugdleden (t/m 17 jaar). Op die manier willen we het clubgevoel versterken en de kinderen kennis laten maken met tennis. De jeugdcommissie organiseert tal van activiteiten:

Tenniskids
Vanwege het grote succes van afgelopen jaar hebben we besloten om ook dit jaar de Tenniskidsdagen te organiseren. Dit is bedoeld om de allerjongste jeugd kennis te laten maken met tennis en balvaardigheid. Tijdens deze dagen zullen de trainers de jeugd op een speelse manier een tennisclinic geven. De geplande data voor najaar 2020 vind je op deze pagina. Er zijn geen lidmaatschaps- of trainingskosten aan verbonden. Heb je geen eigen racket? Geen nood, bij Tenniskids zijn er voldoende leenrackets beschikbaar voor de kinderen.

Overige jeugdevenementen
In verband met de coronacrisis kunnen we nog niet met zekerheid zeggen welke verdere jeugdevenementen in het najaar worden georganiseerd. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van de tweede helft van het jaar. Wanneer er een jeugdevenement aanstaande is, zullen wij deze direct communiceren op de website.

Voor de rest houden wij de ouders van de jeugdleden uiteraard ook per e-mail op de hoogte van onze activiteiten. Wil je op de mailinglijst voor jeugdactiviteiten? Stuur dan een mailtje naar jeugd@ltcvechtlust.nl. Verder communiceren wij ook onze evenementen en data via de Facebookpagina van Vechtlust.

Actieve ouders gezocht
In de tussentijd zijn we altijd op zoek naar actieve ouders die:

• Lid zouden willen worden van de jeugdcommissie.
  • Wel eens een middag willen meehelpen.
  • Een leuk idee hebben voor een jeugdactiviteit.
  • Het zelf leuk vinden om tennisactiviteiten te verzorgen.

Heb je hier interesse in of heb je zelf vragen? Mail dan gerust naar de jeugdcommissie of neem contact op via 06-2312 6861. Graag zien we jou en de kinderen snel bij onze jeugdactiviteiten!