Ons park

Het groene en ruim opgezette park van LTC Vechtlust is gelegen aan de rand van Utrecht in het pittoreske Oud-Zuilen dat op zijn beurt weer tegen Maarssen aan ligt. In een schitterende omgeving met veel natuur en ver weg van het drukke verkeer kun je bij de vereniging LTC Vechtlust lekker een balletje slaan.

Adres en route
LTC Vechtlust ligt tussen Oud-Zuilen en de Autoboulevard in Utrecht. Door de definitieve wegafsluiting aan het begin van de 2e Polderweg naar LTC Vechtlust (vanaf Slot Zuylen) kun je met de auto ons park alleen via de autoboulevard bereiken. In de wat oudere navigatie kun je daarom het beste Manitobadreef 4 invullen. Vanaf de Manitobadreef is het park makkelijk te vinden: Aan het einde bij de T-splitsing rechtsaf de 2e Polderweg, na 100 meter vind je aan de rechterhand de ingang van Tennispark LTC Vechtlust.

Kun je ons park toch niet vinden, bel dan gerust met het clubhuis (030-2617782).
NB: Er is er een hekpas nodig om het park binnen te komen.

Veel vrijwilligers zorgen ervoor dat het park er piekfijn bijligt. Je bent van harte welkom!