Login / Loguit Volg ons:
 
   
 


laatste nieuws

Datum Titel
30-10-2018 Kennismakingsfeest nieuwe pachters
Demis en René nodigen jullie uit voor een feest!
Lees meer...
30-10-2018 Clubhuis gesloten tussen 31-10 en 4-11
Dit in verband met een kleine verbouwing.
Lees meer...
22-10-2018 Proef met banen 11 en 12
De banen blijven dit jaar langer open. 
Lees meer...
22-10-2018 Inschrijving Wintercompetitie
Schrijf je nu in voor de wintercompetitie.
Lees meer...
22-10-2018 Gezocht: Helpende handen!
Bestuursleden, pr-commissie en andere vrijwilligers gezocht.
Lees meer...

Lees meer nieuwsLTC Vechtlust

  • ± 850 leden
  • 12 tennisbanen
  • waarvan 6 smashcourt
  • en 6 gravel
  • Lees meer...

 

Home › Media › Nieuws

Bestuur: Gezocht: Helpende handen!
   (22-10-2018)

Gezocht: Helpende handen!

Vacature voorzitter

Al aangekondigd in de intro: LTC Vechtlust heeft extra handen nodig, en veel. Om te beginnen eennieuwe voorzitter. Peter Janssen wil het stokje bij de volgende ALV overdragen en daarom zoeken we naarstig naar een opvolger. In de rol van voorzitter heb je contact met de verschillende commissies, de stichting en natuurlijk de leden. Je werkt samen met de andere bestuursleden aan de gestelde doelstellingen om de club nog mooier, leuker, beter en gezelliger te maken. Op onze site vind jevia deze linkeen uitgebreid interview met Peter over zijn werkzaamheden, vertrek en toekomst.

Vacature vijfde bestuurslid

Naast een nieuwe voorzitter zijn we ook op zoek naar een extra, vijfdebestuurslid. Deze rol in het bestuur is een nieuwe en ideaal voor de echte tennisfanaat. In deze rol ben jij het aanspreekpunt over tennis op onze vereniging. Je onderhoudt nauwe contacten met de TC en de toernooicommissies en ook ben je hét aanspreekpunt voor leden als het gaat over wedstrijden. Mocht je al in het bezit zijn van en VTL/VCL-certificaat, dan is dat zeker een pré.

Vacature PR-commissie

Dan zoeken we in verband met een vertrek én een zwangerschapsverlof ook extra handen binnen de PR-commissie. In deze commissie schrijf en verstuur je ongeveer maandelijks deze nieuwsbrief namens het bestuur, schrijf en plaats je nieuwtjes voor de website en verzamel je eens per jaar de kopij voor het clubblad. Daarnaast zoek je de media op als de club iets leuks, nieuws of feestelijks heeft te melden en post je zo nu en dan een berichtje op een van onze social media-kanalen. We zoeken iemand die het leuk vindt om te schrijven en dit ook vlot kan. Kennis van MailChimp en ervaring met social media en CMS is een pré.

Overige vacatures

De volgende oproepen hebben we al eens gedaan, maar we kunnen ook nog steeds versterking gebruiken binnen de technische commissie (TC), de sponsorcommissie en de groenploeg. Speciale oproep voor iedereen die goed is met kinderen: je hebt nu de kans om een compleet nieuwe jeugdcommissie uit de grond te stampen!

Wie zich voor een (of meerdere!) van de functies geroepen voelt, kan zich melden bij het bestuur via.

Ogenblik a.u.b. ...