Login / Loguit Volg ons:
 
   
 


laatste nieuws

Datum Titel
13-09-2018 Vertrek Peter Janssen als voorzitter
Lees meer...
13-09-2018 Bijzondere ALV gaat niet door
Lees meer...
13-09-2018 Wintertraining
Lees meer...
13-09-2018 Baanbezetting tijdens competitie najaar 2018
Lees meer...
10-04-2018 Baanbezetting lesgroepen
Les op baan 5 t/m 8 op doordeweekse avonden
Lees meer...

Lees meer nieuwsLTC Vechtlust

  • ± 850 leden
  • 12 tennisbanen
  • waarvan 6 smashcourt
  • en 6 gravel
  • Lees meer...

 

Home › Tennis › Toernooien › Clubkampioenschappen › Clubkampioenschappen

Ben jij de beste speler van de club? ... de oppermachtigste uit je najaarsteam? Of speel je graag voor de 'fun'? Beproef je vaardigheden tijdens de Clubkampioenschappen van 2017.

Deze interne strijd, met dit jaar het thema “Las Vechtlust”, vindt plaats van 2 tot en met 9 september.

Er zijn dubbels, mixen en enkels voor speelsterkten 3 t/m 9. Dus ook als je nog maar net lid bent geworden, nooit eerder een wedstrijd hebt gespeeld, of zelfs de spelregels nog niet kent kun je mee doen. De CK-commissie legt het je met liefde uit en indien nodig komen we er gerust even bij zitten om alles in goede banen te leiden.

Hoe steken de Clubkampioenschappen van LTC Vechtlust in elkaar? Barbecue, bier, fanatiek tennis en gezelligheid zijn als vanouds. Tel daarbij op een Toto, feestavond en het nieuwe onderdeel: de Fundubbel!

De Fundubbel is een categorie die, zoals de naam al doet vermoeden, om de Fun draait. Hier worden al dan niet gemengde dubbels gespeeld door koppels waarbinnen het koppel een verschil in speelsterkte van minimaal 2,0 is. Heren, dames, twijfelaars, het maakt niet uit. Het totaal van elk koppel moet bovendien boven de 11 uitkomen. Mogelijke combinaties zijn bijvoorbeeld speelsterkte 4 en 7 samen, of sterkte 6 en 8.

In de Fundubbel is winnen ondergeschikt aan mee doen. Meedoen is trouwens nóg leuker met een team-outfit. Dit kan een zelfde gekleurd shirt zijn, maar ook matchende dino-pakken zijn niet verkeerd. Een gezamenlijk ezelpak waarbij één de achterkant is raden we overigens af. En als je dit allemaal te fashionable vindt, kun je ook opvallen door niets te doen. Het gaat uiteindelijk om het tennis.

Doe mee en beleef de mooiste week van het jaar!Inschrijven kan per direct op toernooi.nl

Mocht je nog vragen hebben of gewoon een hele enthousiaste boodschap die je met ons wil delen, stuur dan een mailtje naar .

Tot gauw!

De CKCie


Ogenblik a.u.b. ...