Nieuws van de pachter!

Maandag 14 oktober
Nieuws

Vanaf 1 oktober is René niet langer pachter van onze tennisclub. René heeft helaas na 3 jaar keihard werken de beslissing genomen om uit de onderneming te stappen. Tegenslag in de horeca, met bijbehorende te lage omzet om een salaris voor 2 eigenaren te genereren was hier de oorzaak van. Demis zal alleen verdergaan als pachter bij LTC Vechtlust.

De beslissing om te moeten stoppen, was niet gemakkelijk voor René. Afgelopen jaar heeft hij met veel plezier bij Vechtlust achter de bar gestaan. Wij wensen René veel succes bij zijn nieuwe baan en bedanken hem voor het afgelopen jaar!

Het bestuur LTC Vechtlust

Download nu de Clubapp

Zondag 13 oktober
Nieuws

Vanaf heden is er een app beschikbaar, hierin zie je nieuws over Vechtlust en algemeen tennisnieuws. Je kan snel je competitiestanden van je eigen team en evt. andere teams zien. Download hiervoor de ClubApp (groen icoontje, met soort kroontje, dus niet de KNLTB clubapp!!) en meld je aan met het email-adres waarmee je bij Vechtlust ook staat ingeschreven. In de app is er ook de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen, bijvoorbeeld als de banen dicht zijn.

Recyclen van oude tennisballen

Zaterdag 12 oktober
Nieuws

LTC Vechtlust zal meedoen aan het project van het recyclen van gebruikte tennisballen. Op Vechtlust zal spoedig een recycling-bak komen te staan waar de gebruikte ballen ingeleverd kunnen worden.

Tenniskids - we starten weer in september!

Maandag 9 september
Nieuws

Na een heel succesvolle eerste editie van Tenniskids vol met enthousiaste kids en ouders, hebben we besloten om het jeugdevenement in het najaar wederom te gaan organiseren! De Tenniskids dagen vinden nog plaats op zondag 3 nov en 17 nov 2019 van 09:30 tot 10:30 uur.

Lees hier meer