Wijziging contributie innen

Donderdag 5 maart
LTC Vechtlust logo

Vanaf aankomend seizoen verandert de manier van contributie innen voor de vereniging. Door de nieuwe samenwerking met ClubCollect wordt het versturen en het opvolgen van betalingen geautomatiseerd. Dit betekent dat je vanaf dit seizoen vanuit ClubCollect contributienota’s ontvangt via e-mail of SMS. Zo houden wij als bestuur meer tijd over voor andere belangrijke zaken rondom de vereniging. Meer informatie is te vinden op onze website.

Download nu de Clubapp

Zondag 13 oktober 2019
Nieuws

Vanaf heden is er een app beschikbaar, hierin zie je nieuws over Vechtlust en algemeen tennisnieuws. Je kan snel je competitiestanden van je eigen team en evt. andere teams zien. Download hiervoor de ClubApp (groen icoontje, met soort kroontje, dus niet de KNLTB clubapp!!) en meld je aan met het email-adres waarmee je bij Vechtlust ook staat ingeschreven. In de app is er ook de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen, bijvoorbeeld als de banen dicht zijn.

Recyclen van oude tennisballen

Zaterdag 12 oktober 2019
Nieuws

LTC Vechtlust zal meedoen aan het project van het recyclen van gebruikte tennisballen. Op Vechtlust zal spoedig een recycling-bak komen te staan waar de gebruikte ballen ingeleverd kunnen worden.