Algemene Leden Vergadering op donderdag 13 februari 2020

Vrijdag 3 januari
Nieuws

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering op donderdag 13 februari 2020.
Wij zullen kort terug blikken op het tennisjaar 2019 en daarna vooruit kijken naar 2020.
De ALV zal starten om 20:00u. Zorg dat je er bij bent, dan ben je op de hoogte van wat er zoal speelt op de verenging!

Download nu de Clubapp

Zondag 13 oktober 2019
Nieuws

Vanaf heden is er een app beschikbaar, hierin zie je nieuws over Vechtlust en algemeen tennisnieuws. Je kan snel je competitiestanden van je eigen team en evt. andere teams zien. Download hiervoor de ClubApp (groen icoontje, met soort kroontje, dus niet de KNLTB clubapp!!) en meld je aan met het email-adres waarmee je bij Vechtlust ook staat ingeschreven. In de app is er ook de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen, bijvoorbeeld als de banen dicht zijn.

Recyclen van oude tennisballen

Zaterdag 12 oktober 2019
Nieuws

LTC Vechtlust zal meedoen aan het project van het recyclen van gebruikte tennisballen. Op Vechtlust zal spoedig een recycling-bak komen te staan waar de gebruikte ballen ingeleverd kunnen worden.