Toernooien bij LTC Vechtlust

Wij bieden het hele jaar door toernooien aan voor leden en niet-leden. Hieronder vind je overzicht van de verschillende toernooien.

Open dubbeltoernooi
Ieder jaar organiseren wij in de eerste week van juni het open dubbeltoernooi. Zoals de naam al zegt, worden er die week uitsluitend dubbels gespeeld. Dit levert altijd weer mooie partijen op! Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de speelsterktes 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in alle dubbelvormen.

Open toernooi
Naast het open dubbeltoernooi vindt in de zomer ook altijd het open toernooi plaatst. Een enthousiaste commissie zet zich ieder jaar weer in om er een mooi toernooi met een leuk thema van te maken. Het toernooi is altijd goed bezet, dus wees er op tijd bij. Je kunt je inschrijven voor de speelsterktes 3, 4, 5, 6, 7 en 7 35+ in de categoriën HE, DE, HD, DD en GD. Vanaf 2021 organiseren wij ook wedstrijden HE en DE voor speelsterkte 8!

Senioren open
Ook voor de senioren in onze regio vindt er ieder jaar een toernooi plaats. Een heel gezellig toernooi met mooie partijen en veel gezelligheid op en naast de baan. Jaarlijks eindigen zij het toernooi met een barbcue en een swingende dansavond. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 6, 7, 8 en 9 (DD-HD-GD). De leeftijdscategorieën zijn 55+, 65+ en 70+.

Clubkampioenschappen
Tot slot is er ieder jaar ons interne toernooi: de clubkampioenschappen, met dubbels, mixen en enkels voor speelsterktes 3 t/m 9. Dit staat elk jaar weer garant voor fanatiek tennis, een barbecue, bier en vooral veel gezelligheid. Vaste elementen zijn een subquiz, feestavond en de fundubbel, waarbij al dan niet gemengde dubbels worden gespeeld door (verklede) koppels die een onderling verschil in speelsterkte van minimaal 2 punten hebben. Heren, dames, twijfelaars; het maakt niet uit, zolang het totaal van elk koppel maar boven de 11 uitkomt. Mogelijke combinaties zijn bijvoorbeeld speelsterkte 4 en 7 of 6 en 8.