Toernooien bij LTC Vechtlust

LTC Vechtlust biedt het hele jaar door verschillende toernooien aan voor leden en niet-leden. Hieronder een overzicht met de verschillende toernooien.

Open dubbeltoernooi
LTC Vechtlust organiseert ieder jaar het open dubbeltoernooi. Zoals de naam al zegt, worden er alleen maar dubbels gespeeld en levert dit altijd weer mooie partijen op. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Open toernooi
Naast het open dubbeltoernooi vindt in de zomer ook altijd het Open toernooi plaatst. Een enthousiaste commissie zet zich ieder jaar weer in om met een leuk thema er een mooi toernooi van te maken. Het toernooi is altijd goed bezet, dus wees er op tijd bij. Er kan ingeschreven worden voor de onderdelen HE, DE, HD, DD, GD: 3, 4, 5, 6, 7 en 7 35+.

Senioren open
Ook voor de senioren van de vereniging vindt er ieder jaar een toernooi plaats. Een heel gezellig toernooi met mooie partijen en veel gezelligheid op en naast de baan. Er wordt gespeeld in de speelsterktes 6,7,8 en 9 (DD-HD-GD). De leeftijd categorieën zijn 55+,65+ en 70+. Deelname staat open voor alle bij de KNLTB aangesloten leden.

Clubkampioenschappen
Ook zijn er ieder jaar de clubkampioenschappen. Er zijn dubbels, mixen en enkels voor speelsterkten 3 t/m 9. Altijd weer mooie partijen en niet vergeten barbecue, bier, fanatiek tennis en gezelligheid. Tel daarbij op een Toto, feestavond en het nieuwe onderdeel: de Fundubbel! De Fundubbel is een categorie die, zoals de naam al doet vermoeden, om de Fun draait. Hier worden al dan niet gemengde dubbels gespeeld door koppels waarbinnen het koppel een verschil in speelsterkte van minimaal 2,0 is. Heren, dames, twijfelaars, het maakt niet uit. Het totaal van elk koppel moet bovendien boven de 11 uitkomen. Mogelijke combinaties zijn bijvoorbeeld speelsterkte 4 en 7 samen, of sterkte 6 en 8.